ENDEKS TANIMLAMA DEĞERLENDİRME
Water Su: Suyun kalitesi demek, kozmetik ürünün kalitesi demektir. Hararetle Önerilir.
Wheat Bran Extract Buğday kepeği özü. Kozmetik için yararı tartışılır. Önerilmez
Wheat Germ Oil Buğday (tanesi) tohumu yağı. E Vitamini ve doymuş yağ oranınca çok zengin bitkisel yağ. Hararetle Önerilir.
Wheat Germ Protein Buğday tanesi proteini, ipek proteininden daha iyi alternatiftir. (İpek böceklerini korumalıyız) fakat burada da cilt bakımı için faydası tartışı-lacaktır. Alerji tetiklediği biliniyor. Kısıtlı Olarak Önerilir
Witch HazelDestillate Güvercin ağacı, ter örtücü ve nemlilik koruyucu özellikleri olduğu söylenenbitkisel etkin madde. Çok düşük oranlarda, kuşkulu faydasına rağmensırf reklam amaçlı kullanılıyor. Önerilmez